HET OPTIMALISEREN VAN BEDRIJVEN DOOR NAAR DE KERN TE GAAN

Door jarenlang zelf entrepeneur te zijn geweest van diverse innovatieve concepten in de retail heb ik veel praktijkervaring in het ondernemen. Na dit gedurende 25 jaar met veel passie te hebben gedaan, heb ik bewust een nieuwe stap gezet en al mijn ervaring gebruikt om me nog meer te specialiseren in trendwatching en trendanalysering, in cultuurbelevingen en in het stimuleren van bedrijfs-, team- en persoonlijke ontwikkelingen van mensen binnen organisaties.
De combinatie van trendwatching en bedrijfsculturenonderzoek heeft mij ervan bewust gemaakt dat combinaties van veranderingen in de maatschappij, bij de consumenten en in de verschillende markttrends bepalend kunnen zijn om inzicht te krijgen in kansen en ontwikkelingsmogelijkheden binnen bedrijven.

KOM IN CONTACT

Carita Sutherland

Wil je een gesprek met Carita Sutherland om jouw potentiële klanten in kaart te brengen? Of wil je een workshop aanvragen? Vul het onderstaande contactformulier in. En ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.