HET OPTIMALISEREN VAN BEDRIJVEN DOOR NAAR DE KERN TE GAAN

ANDERE KIJK

Toekomst Reflectie op maat

In deze tijd van globalisering en digitalisering is het belangrijk om te weten wat de toekomst gaat brengen. Deze toekomst is nu al zichtbaar in de wereld om ons heen. Voor wie goed kijkt, ziet overal al signalen als voorbodes van de waardeveranderingen die staan te gebeuren.

De interactieve route “Toekomst Reflectie” op maat maakt gebruik van de signalen in de maatschappij en de in markt. Het laat jezelf ervaren wat de consumenten trends zijn in een stad naar keuze. Je kan deze reflecteren op je bedrijf en vakgebieden. Door dit toe te passen ontstaat er een voorsprong op andere spelers in je marktsegment. Zo kan je beter inspelen op de wensen van een klant en vervolgens een nieuw concept of product hiervoor ontwikkelen. De route is interactief met praktische voorbeelden om een andere kijk te geven, te inspireren, andere richting en waar nu kansen liggen.

Hierbij komen vragen aan bod zoals:

  • Wat betekenen specifieke trends voor de toekomst voor jouw bedrijf en wat jouw onze kansen?
  • Hoe kan jij jouw product in deze nieuwe markt introduceren en kan je de concurrentie positieve beïnvloeden?
  • Hoe kan je geïnspireerd worden en je onderscheiden en welk uniek verhaal kan je vertellen?

Dit zijn vragen die interactief met praktische voorbeelden worden beantwoord. Deze “Toekomst Reflectie” route kan geheel op maat voor groepen en individueel worden samengesteld. Samen wordt gekeken welke stad het beste bij de situatie past: bv. Antwerpen – Rotterdam – London – New York – Tokyo.

Kom in contact