IK GEEF JE EEN ANDER PERSPECTIEF

ONTDEK WAAR DE KANSEN EN ONTWIKKELINGEN LIGGEN MET JOUW ORGANISATIE

EN WIE JOUW POTENTIËLE KLANTEN ZIJN!

Bedrijfs identiteit
BEDRIJFSCULTUUR – VISIE – MISSIE – KERNWAARDEN

Bedrijfs identiteit

Cultuur is een afspiegeling van de persoonlijkheden die een belangrijke rol spelen of hebben gespeeld. Het is een geheel van gemeenschappelijke waarden, normen, overtuigingen, patronen, strategie, kwaliteiten en valkuilen. Als je bewust bent, én je bedrijf kent en herkent binnen de verschillende bedrijfsculturen, wordt het mogelijk stappen te nemen in de ontwikkeling en het transformatieproces van je bedrijf. Op deze manier kan jouw bedrijf zich onderscheiden op de markt.

Er wordt er allereerst een onderzoek gestart binnen het bedrijf van aanvraag. Aan de hand van een brainstormsessie wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar de bedrijfscultuur, subculturen, kernwaarden, patronen, overtuigingen, kwaliteiten en valkuilen van het bedrijf. Op een interactieve wijze met de juiste vraagstellingen komen er antwoorden die vervolgens worden samengebundeld. Daaruit komen nieuwe visie- missie- kernwaarden en doelstellingen voor de toekomst om zich te onderscheiden in de markt.

Optimaliseer mijn bedrijfs identiteit
BOEK + WORKSHOP

Ken je bedrijf & ken je klant

Op basis van mijn jarenlange ervaring en kennis heb ik onlangs een boek geschreven met de titel Ken je bedrijf & Ken je klant. Dit boek dient als basis voor een workshop die zich vooral richt op bedrijven en organisaties die het welzijn van hun klanten als prioriteit stellen.

Maak kennis met en analyseer de cultuur, de missie en visie van jouw bedrijf en ontdek hoe je deze kunt optimaliseren.

Meer informatie
HOE IK WERK

Workflow

ONTDEK WAAR DE KANSEN
EN ONTWIKKELINGEN LIGGEN
MET JOUW ORGANISATIE

EN WIE JOUW POTENTIËLE
KLANTEN ZIJN!

Neem contact op