Carita Sutherland

Voormalig Retail onderneemster

Mede-eigenaresse Enneagram Academie

Personal & Business Coach

Meer dan 25 jaar ervaring. Bewezen track record

Carita Sutherland

Voormalig Retail onderneemster

Mede-eigenaresse Enneagram Academie

Personal & Business Coach

Meer dan 25 jaar ervaring. Bewezen track record

Over Carita

Door jarenlang zelf ondernemer te zijn van diverse innovatieve retail concepten heb ik veel praktijkervaring in het ondernemen. Dit heb ik gedurende 25 jaar met veel passie gedaan.

Ik heb nadien bewust een nieuwe stap gezet en gebruik nu al mijn ervaring om mij nog meer te specialiseren in toekomstige marktbewegingen en consumentengedrag, in cultuurbelevingen en in het stimuleren van bedrijfs-, klanten en persoonlijke identiteit binnen organisaties. Ik focus mij met name op het veranderende gedrag van de klant en op de verschillende culturen binnen organisaties. Een nieuwe generatie, met nieuwe technologie, ingrijpende social media, digitalisering en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen voor een verschil in de markt.

De combinatie van vooruitkijken naar de toekomst en onderzoek naar bedrijfsculturen heeft mij ervan bewust gemaakt dat veranderingen in de maatschappij, bij de consumenten en  in de verschillende markttrends bepalend zijn om inzicht te krijgen in de kansen en de ontwikkelingsmogelijkheden binnen bedrijven  en organisaties.

Vandaag ondersteun en coach ik ondernemers om meer (in)zicht te krijgen op die veranderende maatschappij met daarbij alle bijkomende facetten van het nieuwe ondernemen.

Mijn referentie

Klanten waar voor ik werk

Maison Anna Heylen, Pure C met Sergio Herman, Canon, Rib Eye Steak, Hogere management school Maastricht, La Bottega,  Jansen-Noy, Famous Flavors, Xandres, Zara, Noir Maastricht, Decorette, Fashion Point, Antwerp Yoga, Deloitte, Im|Innovating, Humanoid, DPD, Icons, Fashion Clash, Stad Antwerpen en vele anderen

Raak geïnspireerd door mijn boeken

Bekijk mijn boeken
Contact met Carita

Geheel vrijblijvend