Reflection Weekend

Antwerpen

Weekend coaching

Merk jij dat je door de huidige Covid-19 crisis, je ook je eigen identiteit kwijtraakt? Heb je het idee dat er iets moet veranderen, maar je niet weet hoe je dit moet aanpakken? Heb je het gevoel alsof je de controle terug moet pakken? Carita Sutherland kan jou helpen met het zoeken naar antwoorden en vernieuwing.

Het is altijd erg belangrijk om stil te staan bij jezelf: wie ben je, waar ben je goed in, waar baal je van, wat zijn je zwakke punten en waar wil je heen. Het stilstaan bij jezelf is nu belangrijker dan ooit, aangezien de wereld om ons heen verandert en wij niet kunnen achterblijven. Durf dus stil te staan. Dit allereerst voor jezelf als persoon. Je moet namelijk altijd blijven groeien en ontwikkelen. Daarnaast is het zeer belangrijk om na te denken hoe jij als ondernemer op professioneel gebied bent. Doe je nog altijd wat je leuk vindt, is er ruimte voor vernieuwing of verbetering, loopt je bedrijf minder door de huidige crisis? Na een moment van zelf-reflectie kun je verder met een verbeterde versie van jezelf.

Carita Sutherland biedt een exclusief “reflection weekend” op maat aan. Het doel hiervan is om naar de kern te gaan van jezelf, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Je zult leren opnieuw en kritisch naar jezelf te kijken, waardoor er ruimte komt voor verandering en verbetering. Je zult jezelf moeten uitdagen en uit je comfort-zone stappen.

Dit reflection weekend vindt plaats in een aangename omgeving, waar jij als persoon centraal staat. Tijdens deze coaching zul je begeleid worden door ons klein en persoonlijk team van ervaren professionals. Optimalisatie van jezelf is hierbij onze enige focus. Dit reflection weekend is op onze locatie in Antwerpen en is inclusief healthy food, drinks en overnachting. Wij ontnemen je alle zorgen en focussen ons op jou.

Dit moment is een waardevol geschenk aan jezelf, een investering in een verbetering en een toevoeging voor je onderneming. Neem contact op voor meer informatie, zodat je een transformatie naar meer betekenis, rust, inspiratie, de juiste balans, energie, kracht, zelfbewustzijn ondergaat en/of jouw volgende stappen bepaalt.